Residentie #94

De residentie

#94 bestaat uit 251 studentenkamers en 3 studio's verdeeld over 20 leefgroepen. De zelfstandige leefgroepen zijn toegankelijk vanuit 4 inkompartijen met lift en trap, zodat elke leefgroep een eigen toegang heeft.

Elke leefgroep bestaat uit gemiddeld 12 kamers met, een ingerichte keuken, een bergruimte en gemeenschappelijk sanitair. De meeste kamers beschikken daarnaast over een eigen badkamer.

Het gemeenschappelijk sanitair bestaat uit een badkamer met douche en lavabo en een afzonderlijk toilet. Dit sanitair is aangepast aan rolstoelgebruikers zodat alle kamers ook door mindervaliden kunnen bewoond worden.

Op het gelijkvloers is het kantoor gevestigd. De conciërge is ter plaatse tot 20u. De administratief medewerkster is dagelijks ter plaatse.

Op niveau -1 bevindt zich een ontspanningsruimte met een groot terras dat aansluit op de mooie tuin met ligbanken. De ruimte is ingericht met onder andere een tv-hoek, pingpongtafel, pooltafel, kicker, meubilair en sanitair. Rondom het gebouw werd een tuin aangelegd en ingericht met zitmeubilair en fietsenstallingen.

Voor de afwerking van het gebouw werd gekozen voor degelijke en natuurlijke materialen met een eigentijdse toets en een warme uitstraling. Een kleuraccent geeft aan elke verdieping een eigen identiteit.

Ondergronds werd een ruime parkeergarage voorzien, waar een parkeerplaats kan gehuurd worden. Voorwaarden hiervoor zijn op aanvraag.

Het leven in een residentie

Elke leefgroep wordt vertegenwoordigd door één van de bewoners. Deze bewonersraad en de beheerders vergaderen regelmatig om het reilen en zeilen binnen de residentie te bespreken.

De bewonersraad organiseert ook verschillende activiteiten die bijdragen aan een aangenaam en actief gemeenschapsleven zoals een welkomstparty, filmmarathon, quiz en karaoke avond. Het #94 sportteam neemt deel aan o.a. The Survival Of The Student en de Studentenmarathon. Daarnaast is het promoteam van #94 aanwezig op verschillende studentenactiviteiten in Leuven.

 

Contacteer ons

Studentenresidentie #94
Vaartstraat 94 - 3000 Leuven

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.