De kamers/studio's

Standaardkamers

 

De standaardkamers hebben een oppervlakte van +/- 15 m² en beschikken over een wastafel (koud en warm water) in een afgescheiden nis.

Alle kamers zijn ingericht met eikenhouten meubilair: een bureau met ladenblok, kast, boekenrek en bed (met lattenbodem en matras van 220x90), bureaustoel en papiermand.

Verder is de kamer voorzien van LED verlichting, gordijnen in een brandvertragend en verduisterend materiaal, vloerbekleding in linoleum en massief houten plinten, voldoende stopcontacten, een UTP- en COAX-aansluiting en een parlofoontoestel voor toegangscontrole en interne oproepen.

Standaardkamers kunnen uitsluitend gehuurd worden na vertoon van een attest, opgesteld door de Sociale dienst van de KU Leuven, daar deze gereserveerd zijn voor studenten uit gezinnen met een gezamenlijk belastbaar inkomen van maximum € 75 500/jr. 

De financiële voorwaarden waaraan de huurders moeten voldoen kan u raadplegen op de website van de KU Leuven https://www.kuleuven.be/stuvo/kot/zoeken/residentie/swo-residenties/copy_of_swo-standaardkamer-voor-belgische-studenten.

 


 

Comfortkamers

 

De comfortkamers zijn gemiddeld 21 m² groot. De afwerking is identiek aan die van de budgetkamers. Bovendien beschikken deze kamers over een eigen geïntegreerde badkamer met douche, wastafel en wc. De comfortkamers die op de vierde verdieping gesitueerd zijn, werden anders georiënteerd waardoor ze groter zijn en meer geveloppervlakte beslaan.

Er werd geopteerd voor een meubelpakket in massief eik voor een totale winkelwaarde van € 6.600. In een comfortkamer is tevens een kleine zetel aanwezig.

Comfortkamers van het type 1 bevinden zich in het hele gebouw. Comfortkamers type 2 enkel op de penthouse-verdieping.

typeplan comfortkamer 1

typeplan comfortkamer 2

 


 

Studio's

 

De studio’s hebben een totale oppervlakte van +/- 40m² en beschikken over een kleine badkamer met douche, toilet en lavabo en een kitchenette met frigo, combi-oven en gootsteen. De studio’s beschikken over een aparte (slaap)kamer waardoor deze geschikt zijn om door 2 personen bewoond te worden. De ruimtes zijn instapklaar inclusief ondermeer schilderwerken, lichtarmaturen en gordijnen. Er zijn zowel gemeubelde als niet-gemeubelde studio’s beschikbaar.

Contacteer ons

Studentenresidentie #94
Vaartstraat 94 - 3000 Leuven

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.