Reservatie # 94 (2021-2022)

Een kamer reserveren in #94 kan door een mail te sturen naar info@vaartstraat94.be.

Beschikbaarheden kunnen op deze website geconsulteerd worden.

Het model van de huurovereenkomst voor academiejaar 2021-2022 kan u hieronder downloaden.Download Model huurcontract comfort

Ik wil een kamer reserveren

Info aanvraag

Vul onderstaand formulier in, indien u graag extra informatie wenst te ontvangen:

Persoonsgegevens


Reservatie

Gewenst kamertype

*Voor de reservatie van een standaardkamer dient bijkomend een kopie van het “Attest standaardkamer SWO-residentie” toegevoegd te worden.

Rental period

Voorkeuren
Contacteer ons

Studentenresidentie #94
Vaartstraat 94 - 3000 LeuvenMaandelijkse huurprijs en kosten zoals opgenomen in bijlage / verso.
Periode: 12 maanden (16 september 2021 -15 september 2022)

Een reservatie is pas geldig na ontvangst van de volledig ingevulde en ondertekende reservatiedocumenten (formulier en prijslijst -2p.) en na betaling van 125 € reservatievergoeding (administratieve kost) op rekening van Vaartkom #94 NV -rekeningnummer BE64 7310 2782 7352 -BIC: KREDBEBB -met vermelding van “VS94 reservatie + (volledige naam)”.

De reservaties worden behandeld in volgorde van ontvangst. Na ontvangst van een geldige reservatie wordt na 27 maart de huurovereenkomst voorgelegd ter ondertekening. Bij toewijzing van het kamernummer wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de opgegeven voorkeuren. Indien het toegewezen kamernummer niet beantwoordt aan de verwachtingen, kan een andere kamer worden gekozen uit de nog beschikbare kamers. Indien geen geschikte kamer beschikbaar is, wordt de reservatievergoeding teruggestort.

De beschikbaarheden kunnen vanaf 24 maart op www.vaartstraat94.be geconsulteerd worden en worden op regelmatige basis bijgewerkt. De huurovereenkomst is te raadplegen via de website www.vaartstraat94.be.

Een reservatie voor een standaardkamer kan via onze website gedaan worden vanaf 27 maart 2021. Reservaties worden behandeld volgens datum en uur van ontvangst en volgens beschikbaarheid. Aanvragen voor een standaardkamer die vóór 27 maart ingediend worden, zullen niet behandeld worden.Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.